TONGXIANG RISING TEXTILE & GARMENTS CO. LTD.

TONGXIANG HET TOENEMEN TEXTIEL & KLEDINGSTUKKENco. LTD.

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij, Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: Het TOENEMEN
Aantal werknemers: 150~200
Jaarlijkse omzet: 10 Million-50 Million
Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

TONGXIANG het TOENEMEN de TEXTIEL & KLEDINGSTUKKENco. Ltd in 2015 wordt opgericht, worden Beklimmend Kleding gevestigd in de eerste bouw van Industriezone, Nr 343, Qiushi-Road, Tongxiang-Stad die. Het is een uitvoerige kledingsfabrikant, behandelend het ontwerp, de productie, de verwerking en de verkoop van vrijetijdskleding en gemerkte kleding.
De introductie van talenten en de toepassing van nieuwe technologieën, het gestandaardiseerde beheer van productie en de dienst en de constante inspanningen van „het Beklimmen van Mensen hebben“ „Beklimmend Kleding“ toegelaten om een goede merkafbeelding voor klanten te vestigen – redelijke prijs, nauwkeurig knipsel, fijn vakmanschap, de Uitstekende en attente dienst, hebben wij unswervingly de bedrijfsfilosofie van „integriteit, professionalisme, en leidende manier“ nagestreefd om mooiere en hoogstaande kleding voor u en uw bedrijf te creëren.

Geschiedenis

TONGXIANG het TOENEMEN de TEXTIEL & KLEDINGSTUKKENco. Ltd in 2015 wordt opgericht, worden Beklimmend Kleding gevestigd in de eerste bouw van Industriezone, Nr 343, Qiushi-Road, Tongxiang-Stad die. Het is een uitvoerige kledingsfabrikant, behandelend het ontwerp, de productie, de verwerking en de verkoop van vrijetijdskleding en gemerkte kleding.

Dienst

Na jaren van zorgvuldige bouw en een sterk ontwerpteam, hebben wij meer dan 1.000 modellen elk jaar voor klanten om ontwikkeld te kiezen. Tegelijkertijd, zijn de gasten welkom om het ontwerp aan doel gerichte ontwikkeling te bemonsteren. Wij hebben unswervingly de bedrijfsfilosofie van „integriteit, professionalisme, en leidende manier“ nagestreefd om mooiere en hoogstaande kleding voor u en uw bedrijf te creëren.

Ons Team

Wij hebben meer dan 150 werknemers, hebben een sterk ontwerpteam.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in